Geen paniek / Don't panic - Reisverslag uit Sydney, Australië van Paul Wielen - WaarBenJij.nu Geen paniek / Don't panic - Reisverslag uit Sydney, Australië van Paul Wielen - WaarBenJij.nu

Geen paniek / Don't panic

Door: Devils Uncle

Blijf op de hoogte en volg Paul

28 Januari 2008 | Australië, Sydney

Wees gerust allemaal ik ben nog kipgezond!! Ik ben op het moment druk bezig met het helpen verhuizen van de familie van Tasmanië naar Tumut NSW. Bovendien zijn mijn zus en ouders er ook dus buiten verhuizen zijn we ook druk met andere dingen en heb ik dus even weinig de kans om veel berichten te plaatsen. Goed nieuws dus want er is genoeg gedaan om over te vertellen dus er zitten voldoende berichten in de pijpleiding :).
-------
Nothing to worry about people, I'm still alive and well. I'm busy helping my family moving home from Tasmania to Tumut NSW and also my sister and parents are over so there has been a lot going on. Good news is that there is enough messages to come online shortly :).

• 14 Februari 2008 - 17:16

Marlous:

Have fun. En natuurlijk ook wat foto´s plaatsen :D

Groetjes Marlous

• 16 Februari 2008 - 10:02

Maaike:

Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je nichtje! Een beetje te laat, maar dat komt vast door het tijdsverschil (a)
    ;)

• 27 Februari 2008 - 15:17

Lydia:

enjoy your time...
    groetjes uit nijmegen en kranenburg!